Huur een Ponton Boot in Nieuwpoort

Een Ponton Boot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Voordelen van een Ponton Boot Huren in Nieuwpoort

Een Ponton Boot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Nieuwpoort. En dat ervaar je in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat ervaar je in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

Door de grote comfortabele zittingen is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Ponton Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is minder vermogen genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Nieuwpoort

Het online huren van onze pontonboot is een uitstekende manier om je waterleven te ervaren.

Slechts een dag in een pontoon boat op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Onze organisatie zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele pontonboot.

Wat is een pontonboot?

Een pontonboot is een type loungeboot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontoon boten de laatste jaren weer aanbevolen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en krap, tegenwoordig zijn pontoon boten juist ideaal voor een dag op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontonboot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens lastig zijn] om een grotere groep mensen op een boot samen bij de activiteiten te betrekken, vooral bij meerdere generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en energie niveaus en mobiliteit hebben. Maar ponton boten zijn passend en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan een dozijn mensen, evenals koelers en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er veel type boten zijn om te varen als je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je een pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om comfortabel naar locaties te varen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met onze pontonboot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden . En ook op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen