Een Pontoonboot Huren in Willige Langerak

De Ponton Boot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Waarom een Ponton Boot Huren in Willige Langerak

Een Ponton Boot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Willige Langerak. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Ponton Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Ponton Boot!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Ponton Boot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is minder motorvermogen al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Mooie Pontonboot Huren in Willige Langerak

Het huren van onze ponton boot is een uitstekende ervaring om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag op een ponton boot op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Deze pagina zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag , nu zijn pontonboten perfect voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten gebruiken twee of drie pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar grote meren om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren ponton boot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren

Hier zijn slechts een paar van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan lastig zijn] om een grotere groep mensen tegelijkertijd bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, vooral bij meerdere generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar pontonboten zijn geschikt en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan een dozijn passagiers, alsmede coolboxen en ze bieden onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot typen zijn om te varen als je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om naar locaties te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van de ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor onder andere familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om aan te denken bij het varen met een ponton boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En natuurlijk ook op andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen