Huur comfortabele Pontoon boot in Willige Langerak

De comfortabele Party Boot is dé ideale boot voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Waarom Party Boot Huren in Willige Langerak

Een Party Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Willige Langerak. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur prijzen van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Party Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur prijzen van een Party Boot!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Party Boot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is een lichte motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Pontonboot Huren in Willige Langerak

Het huren van onze pontonboot is een ideale oplossing om je buitenleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een pontoon boat op het water met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een soort lounge boot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer aanbevolen door meerdere voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn pontonboten perfect voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten maken gebruik van twee of drie pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime wateren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontonboot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier zijn slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen tot 12 personen. Ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan lastig zijn] om de hele groep samen bij de geplande activiteiten te betrekken, dat geldt zeker bij verschillende generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze ponton boten zijn gemakkelijk en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan 12 passagiers, alsmede coolboxen en ze bieden onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot typen zijn om te varen als je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je een pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om naar locaties te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontonboot

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de grootste redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met een pontonboot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie eventueel contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen