Ponton Boot Huren in Pijnacker

Een Pontoon Boat is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Pontoon Boat Huren

Waarom Pontoon Boat Huren in Pijnacker

Een Pontoon Boat is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoon Boat in Pijnacker. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoon Boat heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoon Boat!

Door de groot formaat uitgebreide loungebanken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoon Boat heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is een kleinere motor voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Pijnacker

Het huren van onze pontoon boat is een ideale ervaring om je waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een pontoon boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende locatie voor ieders wensen. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een betaalbare pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een type party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag en klein, nu zijn pontonboten juist ideaal voor een dag op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boats twee (of drie) pontons om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten ideaal om met collega’s te gaan varen op een dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier slechts enkele van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, of wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om een grotere groep mensen tegelijkertijd bij de geplande activiteiten te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar pontonboten zijn passend en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plek aan 12 passagiers, evenals koelers en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er natuurlijk heel veel type boten zijn om het water op te gaan als je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je onze pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om in luxe naar locaties te varen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een pontoon boat

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boat

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien we eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen