Huur Ponton Boot in Oost-Meerpolder

Een Ponton Boot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Voordelen van Ponton Boot Huren in Oost-Meerpolder

Een Ponton Boot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Oost-Meerpolder. En dat zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

Door de grote comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Ponton Boot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden zitten

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een kleinere motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Oost-Meerpolder

Het huren van onze pontonboot is een ideale oplossing om je buitenleven te te beleven.

Een paar uur op een pontonboot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren weer aanbevolen door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn pontonboten ideaal voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontonboten maken gebruik van twee pontonbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar ruime plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met collega’s te gaan varen op een dag of avond op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier een paar van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep vaart, maar ook als je een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om iedereen   tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij wisselende generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar onze ponton boten zijn gemakkelijk en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan 12 passagiers, alsmede koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan terwijl je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je de pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om comfortabel te varen naar waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van je pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontonboot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontonboot is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met een pontonboot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op alle andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen