comfortabele Pontoonboot Huren in Berkel

Een comfortabele Pontoonboot is het uitstekende boot type voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Waarom Pontoonboot Huren in Berkel

Een Pontoonboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Berkel. En dat voordeel zie je terug in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontoonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat voordeel zie je terug in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

Door de uitgebreide loungebanken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoonboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een lichte motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Berkel

Het huren van onze pontoon boat is een ideale ervaring om het waterleven te ervaren.

Een paar uur op een pontoon boat op het water doorbrengen met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boat verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een type party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontoon boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn ze juist zeer geschikt voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot zijn we in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten twee (of drie) pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal om met collega’s te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord van de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is heel welkom als je met een grote groep vaart, of wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om een grotere groep op een boot samen bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar pontoon boten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan twaalf mensen, alsmede koelers en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel boot types zijn om te gaan varen als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je een pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om te varen naar plaatsen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontoon boat

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een pontoon boat is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boat

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor op de boot
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf eventueel contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op alle andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen