Een comfortabele Pontoon Boot Huren in Rietveld

De comfortabele Pontoonboot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Voordelen van een Pontoonboot Huren in Rietveld

Een Pontoonboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Rietveld. En dat ervaar je in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat ervaar je in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

Door de groot formaat comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoonboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is een kleinere motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Pontonboot Huren in Rietveld

Het online huren van een pontoon boat is een geweldige manier om het buitenleven te ervaren.

Slechts een dag in een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn pontoon boats ideaal voor excursies op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats gebruiken twee (of drie) pontons om effortless op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote meren om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontoon boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord van de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier een paar van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen tot 12 personen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer je een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep bij de geplande activiteiten te betrekken, vooral bij meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar pontoon boten zijn geschikt en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan twaalf passagiers, alsmede koelboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er veel boot types zijn om te gaan varen als je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je onze pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), of om te varen naar locaties waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met een pontoon boat

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen