Een comfortabele Pontoon Boot Huren in Spijk

Een comfortabele Pontonboot is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Voordelen van een Pontonboot Huren in Spijk

Een Pontonboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Spijk. En dat zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

Door de groot formaat comfortabele zittingen is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontonboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is minder vermogen voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Pontonboot Huren in Spijk

Het online huren van onze pontoon boot is een ideale oplossing om je buitenleven te te beleven.

Slechts een dag op een op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een mooie pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een type loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze vrij langzaam en klein, nu zijn ze juist ideaal voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten gebruiken twee pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar grote wateren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten ideaal geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag op het water.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, of wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om een grotere groep mensen aan boord tegelijkertijd bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar pontonboten zijn gemakkelijk en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan een dozijn mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontoon boot

Hoewel er heel veel verschillende boot types zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je een pontoon boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om in luxe te varen naar waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een pontoon boot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk op alle andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen