Huur Ponton Boot in Veenendaal

Een Ponton Boot is het uitstekende boot type voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Waarom Ponton Boot Huren in Veenendaal

Een Ponton Boot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Veenendaal. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

Door de grote comfortabele loungebanken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Ponton Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een kleinere motor al voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Pontonboot Huren in Veenendaal

Het online huren van onze ponton boot is een geweldige ervaring om je waterleven te te beleven.

Slechts een dag in een pontoon boat op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren meer aangeprezen door meerdere voordelen van pontons. In het verleden waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn ponton boten juist perfect voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten gebruiken twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren ponton boot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag of avond op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s tot 12 personen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep vaart, of wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan soms een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van de ponton boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een ponton boot

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een ponton boot is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met een ponton boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl contact op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En ook op andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen