Huur comfortabele Pontoon boot in Wijk aan Zee

Een comfortabele Ponton Boot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Waarom Ponton Boot Huren in Wijk aan Zee

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Wijk aan Zee. En dat zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat zie je terug als huurder in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Ponton Boot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is een kleinere motor al voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Pontonboot Huren in Wijk aan Zee

Het online huren van onze pontoon boot is een geweldige oplossing om het waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur in een pontonboot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze ponton boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een type lounge boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers door grote voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn pontoon boats juist ideaal voor watersport op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot zijn we in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten gebruiken twee of drie pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier slechts enkele van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, of wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om een grotere groep aan boord bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt vooral bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar pontonboten zijn passend en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan een dozijn mensen, evenals coolboxen en ze bieden bijv. onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot typen zijn om te gaan varen terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je een pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om comfortabel naar plaatsen te gaan waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boot

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met een pontoon boot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien Boot-huur.nl contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En op andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen