Huur Pontonboot in Woudenberg

De Pontoon Boat is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Waarom Pontoon Boat Huren in Woudenberg

Een Pontoon Boat is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoon Boat in Woudenberg. En dat zie je terug in de verhuur prijzen van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontoon Boat heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoon Boat. En dat zie je terug in de verhuur prijzen van een Pontoon Boat!

Door de grote comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontoon Boat alle ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is een lichtere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Pontonboot Huren in Woudenberg

Het huren van een pontoon boot is een uitstekende ervaring om het waterleven te ervaren.

Slechts een dag op een pontoon boot op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben ze onlangs weer aanbevolen door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag en krap, tegenwoordig zijn pontoon boats zeer geschikt voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boten twee (of drie) pontons om effortless over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar grote meren om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn slechts enkele van de meest opgegeven redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan soms lastig zijn] om iedereen   tegelijkertijd bij een georganiseerde activiteit te betrekken, zeker als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar pontonboten zijn passend en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan 12 mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boot

Hoewel er heel veel boot types zijn om te varen terwijl je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je de pontoon boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om naar locaties te gaan waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een pontoon boot

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de grootste redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor onder andere familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen