Huur comfortabele Ponton Boot in Aarlanderveen

De comfortabele Lounge Boot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Voordelen van Lounge Boot Huren in Aarlanderveen

Een Lounge Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Aarlanderveen. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Lounge Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Lounge Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is een kleine motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Pontonboot Huren in Aarlanderveen

Het online huren van onze pontonboot is een perfecte ervaring om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur op een pontonboot op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze pontonboot.

Wat precies is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer aangeprezen door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , nu zijn ze juist ideaal voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontonboten maken gebruik van twee pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote plassen om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren

Hier geven we enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, of als je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om een grotere groep aan boord tegelijkertijd bij de geplande activiteiten te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar pontoon boten zijn geschikt en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan 12 mensen, evenals koelers en ze bieden bijv. onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er heel veel type boten zijn om te gaan varen terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je onze pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om comfortabel te varen naar waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontonboot

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is meest voorname redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met onze pontonboot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien we contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En ook op andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen