Huur Ponton Boot in Aarlanderveen

Een Pontonboot is dé ideale boot voor een dagje waterrecreatie

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in Aarlanderveen

Een Pontonboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontonboot in Aarlanderveen. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontonboot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

Door de groot formaat uitgebreide lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontonboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontonboot is minder motorvermogen genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Pontonboot Huren in Aarlanderveen

Het huren van onze ponton boot is een ideale manier om het buitenleven te te beleven.

Een paar uur op een op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende plek voor ieders wensen. Deze website zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een soort loungeboot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn pontoon boats juist ideaal voor excursies op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren ponton boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier slechts enkele van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep vaart, of als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen   tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij verschillende generaties mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus en sportiviteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn geschikt en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan een dozijn mensen, evenals koelers en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er natuurlijk veel boot typen zijn om te gaan varen terwijl je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je onze ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om comfortabel naar te varen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met onze ponton boot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden op het water. En ook op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen