comfortabele Ponton Boot Huren in Vrijhoeven

De comfortabele Pontoon Boat is dé meest comfortabele boot voor een dagje waterrecreatie

Pontoon Boat Huren

Voordelen van een Pontoon Boat Huren in Vrijhoeven

Een Pontoon Boat is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoon Boat in Vrijhoeven. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur kosten van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen huurboten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontoon Boat heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur kosten van een Pontoon Boat!

Door de grote comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoon Boat meer ruimte. Zeker vergeleken met andere typen huurboten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoon Boat is minder vermogen genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Vrijhoeven

Het huren van onze pontoon boat is een ideale manier om je waterleven te te beleven.

Slechts een dag op een ponton boot op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Deze website zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort plezierboot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn pontonboten zeer geschikt voor watersport activiteiten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten maken gebruik van twee of drie pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote wateren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect om met het gezin te gaan genieten van een dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier een paar van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan lastig zijn] om iedereen  op een boot tegelijkertijd bij een georganiseerde activiteit te betrekken, zeker bij verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar ponton boten zijn gemakkelijk en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan een dozijn mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er natuurlijk veel boot types zijn om te varen terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je een pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om te varen naar plaatsen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boat

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met onze pontoon boat

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op alle andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen