Een comfortabele Pontoonboot Huren in Vrijhoeven

Een comfortabele Pontoonboot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Voordelen van een Pontoonboot Huren in Vrijhoeven

Een Pontoonboot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Vrijhoeven. En dat ervaar je in de huurprijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoonboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat ervaar je in de huurprijzen van een Pontoonboot!

Door de uitgebreide zittingen is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoonboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is een lichte motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Pontonboot Huren in Vrijhoeven

Het online huren van een ponton boot is een uitstekende oplossing om het waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een ponton boot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Onze organisatie zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze mooie ponton boot.

Wat is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten onlangs meer in de schijnwerpers gebracht door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn ponton boten ideaal voor watersport activiteiten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontonboten gebruiken twee pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote plassen om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren ponton boot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag (of avond) op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren

Hier slechts enkele van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan een uitdaging zijn] om de hele groep bij een georganiseerde activiteit te betrekken, vooral als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar onze ponton boten zijn geschikt en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan 12 mensen, evenals koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel verschillende boot typen zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om in luxe te varen naar locaties waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een ponton boot

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten op een ponton boot is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met onze ponton boot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie eventueel contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden . En natuurlijk op alle andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen