Een Pontoon Boot Huren in Papenveer

Een Pontonboot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in Papenveer

Een Pontonboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Papenveer. En dat voordeel ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontonboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat voordeel ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

Door de comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontonboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is minder vermogen al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Pontonboot Huren in Papenveer

Het huren van een ponton boot is een geweldige manier om het buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur op een pontonboot op het water met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een type party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben pontoon boten onlangs weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze vrij langzaam en klein, tegenwoordig zijn pontonboten juist ideaal voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten maken gebruik van twee pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontonboot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect om met de hele familie te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl iemand achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier zijn slechts een paar van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij verschillende generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontonboten zijn geschikt en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan een dozijn mensen, evenals koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er veel verschillende type boten zijn om het water op te gaan als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om comfortabel naar plaatsen te varen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met een ponton boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En natuurlijk ook op andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen