Huur een comfortabele Ponton Boot in Bilderdam

Een comfortabele Pontoon Boat is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Voordelen van een Pontoon Boat Huren in Bilderdam

Een Pontoon Boat is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoon Boat in Bilderdam. En dat merk je in de huurprijzen van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoon Boat heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoon Boat. En dat merk je in de huurprijzen van een Pontoon Boat!

Door de comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoon Boat heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoon Boat is een lichte motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Bilderdam

Het huren van onze pontoon boot is een perfecte oplossing om je buitenleven te ervaren.

Een dag op een pontoon boat op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele pontoon boot.

Wat precies is een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van pontons. In het verleden waren ze vrij traag , nu zijn ponton boten juist ideaal voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontonboten maken gebruik van twee of drie pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar grote meren om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontoon boot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier geven we enkele van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als je een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan lastig zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een activiteit te betrekken, zeker bij verschillende generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportiviteit hebben. Maar ponton boten zijn gemakkelijk en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan twaalf passagiers, evenals koelboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van pontoon boot

Hoewel er veel boot typen zijn om te gaan varen als je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je onze pontoon boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe naar locaties te gaan waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de grootste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met onze pontoon boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien Boot-huur.nl eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En natuurlijk op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen