Ponton Boot Huren in Kudelstaart

Een Party Boot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Voordelen van Party Boot Huren in Kudelstaart

Een Party Boot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Kudelstaart. En dat merk je in de verhuur prijzen van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Party Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat merk je in de verhuur prijzen van een Party Boot!

Door de groot formaat comfortabele banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Party Boot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Party Boot is een lichte motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Pontonboot Huren in Kudelstaart

Het online huren van een pontoon boot is een uitstekende manier om het buitenleven te ervaren.

Een dag in een pontonboot op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een comfortabele pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een type party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten de laatste jaren meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze vrij langzaam en krap, nu zijn ponton boten zeer geschikt voor een dag op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats maken gebruik van twee pontons om effortless op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep reist, of wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om de hele groep bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met wisselende generaties mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontonboten zijn passend en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende ruimte aan een dozijn passagiers, evenals koelers en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel boot types zijn om te varen terwijl je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je een pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om comfortabel te varen naar waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien Boot-huur.nl eventueel contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op alle andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen