Huur Pontonboot in Kudelstaart

Een Ponton Boot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Voordelen van Ponton Boot Huren in Kudelstaart

Een Ponton Boot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Kudelstaart. En dat zie je terug in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat zie je terug in de kosten bij het huren van een Ponton Boot!

Door de groot formaat uitgebreide lounge-banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Ponton Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is minder vermogen al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Pontonboot Huren in Kudelstaart

Het huren van een ponton boot is een perfecte manier om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag in een pontonboot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze comfortabele ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een soort party boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontonboten de laatste jaren meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze vrij traag en klein, tegenwoordig zijn ponton boten juist zeer geschikt voor watersport activiteiten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boten maken gebruik van twee (of drie) pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur ponton boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een dag op het water.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren

Hier slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen tot 12 personen. Ruimte is heel welkom als je met een grote groep reist, of als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan lastig zijn] om de hele groep bij de geplande activiteiten te betrekken, zeker als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar pontonboten zijn gemakkelijk en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan een dozijn passagiers, alsmede koelboxen en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er veel manieren zijn om te varen als je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je de ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om te varen naar plaatsen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van de ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met onze ponton boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En uiteraard op alle andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen