Een Pontonboot Huren in Blokland

Een Pontoonboot is het uitstekende boot type voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Voordelen van Pontoonboot Huren in Blokland

Een Pontoonboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoonboot in Blokland. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontoonboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoonboot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur kosten van een Pontoonboot!

Door de groot formaat uitgebreide lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontoonboot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een kleine motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Pontonboot Huren in Blokland

Het online huren van onze pontoon boot is een geweldige manier om je waterleven te te beleven.

Een dag in een pontoon boot op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor ieders wensen. Deze website helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een type plezierboot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten onlangs meer aanbevolen door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn pontoon boats juist ideaal voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontonboten maken gebruik van twee (of drie) pontons om effortless over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontoon boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier geven we een paar van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van de pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En op andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen