Een comfortabele Pontoon Boot Huren in Nieuwveen

De comfortabele Pontonboot is het uitstekende boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in Nieuwveen

Een Pontonboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Nieuwveen. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontonboot!

Door de grote comfortabele zittingen is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontonboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is minder vermogen al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Pontonboot Huren in Nieuwveen

Het online huren van onze pontoon boot is een geweldige manier om het waterleven te verbeteren.

Slechts een dag op een pontonboot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een type party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten onlangs weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam en krap, nu zijn ponton boten juist zeer geschikt voor een dag op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontonboten gebruiken twee (of drie) pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar grote wateren om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontoon boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier zijn enkele van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is vooral welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om iedereen  aan boord samen bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die dan verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar onze ponton boten zijn ideaal en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan twaalf mensen, evenals koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boot

Hoewel er veel verschillende manieren zijn om het water op te gaan als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je een pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om te varen naar locaties waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontoon boot

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met onze pontoon boot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden op het water. En ook op andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen