Ponton Boot Huren in Langeraar

De Pontoonboot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Waarom een Pontoonboot Huren in Langeraar

Een Pontoonboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Langeraar. En dat ervaar je in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat ervaar je in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontoonboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een kleinere motor al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Pontonboot Huren in Langeraar

Het online huren van een pontoon boat is een perfecte manier om je buitenleven te ervaren.

Een paar uur op een op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type lounge boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, tegenwoordig zijn pontonboten zeer geschikt voor watersport op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons pontonboot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten twee (of drie) pontonbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect om met het gezin te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl iemand achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren?

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, of als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met een pontoon boat

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor op de boot
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden . En uiteraard ook op andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen