comfortabele Ponton Boot Huren in Kalslagen

De comfortabele Pontoonboot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Voordelen van een Pontoonboot Huren in Kalslagen

Een Pontoonboot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Kalslagen. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontoonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoonboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is een kleinere motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Pontonboot Huren in Kalslagen

Het online huren van onze pontoon boot is een uitstekende manier om je waterleven te verbeteren.

Een paar uur in een pontoon boat op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten onlangs weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze vrij traag , nu zijn pontoon boten perfect voor een dag op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten twee (of drie) pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal om met collega’s te gaan genieten van een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen en volwassenen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier zijn enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen vrienden tot 12 personen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan soms lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien we eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden . En natuurlijk op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen