Een Ponton Boot Huren in Kalslagen

De Party Boot is dé meest comfortabele boot voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Voordelen van een Party Boot Huren in Kalslagen

Een Party Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Party Boot in Kalslagen. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Party Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Party Boot. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Party Boot!

Door de grote uitgebreide banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Party Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Party Boot is minder motorvermogen genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Pontonboot Huren in Kalslagen

Het huren van een pontoon boat is een uitstekende ervaring om je waterleven te ervaren.

Een dag in een ponton boot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Deze website zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn ponton boten juist perfect voor een dag op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten twee (of drie) pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boat is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal om met collega’s te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren?

Hier zijn slechts een paar van de meest ervaren beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan lastig zijn] om de hele groep samen bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij wisselende generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn passend en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan 12 mensen, alsmede koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel boot typen zijn om te varen terwijl je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je een pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om te varen naar plaatsen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van de pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een pontoon boat

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de grootste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met een pontoon boat

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen