Een comfortabele Ponton Boot Huren in Burgerveen

Een comfortabele Pontoon Boat is het uitstekende boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontoon Boat Huren

Voordelen van Pontoon Boat Huren in Burgerveen

Een Pontoon Boat is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoon Boat in Burgerveen. En dat voordeel merk je in de verhuur kosten van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoon Boat heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel merk je in de verhuur kosten van een Pontoon Boat!

Door de uitgebreide lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoon Boat alle ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is minder motorvermogen genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Pontonboot Huren in Burgerveen

Het huren van een pontoon boot is een uitstekende oplossing om het buitenleven te te beleven.

Een dag op een op het water doorbrengen met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en krap, tegenwoordig zijn pontonboten perfect voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boats maken gebruik van twee pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote plassen om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Deze ruimte is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als iemand een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep bij de geplande activiteiten te betrekken, dat geldt vooral bij meerdere generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en energie niveaus en sportiviteit hebben. Maar ponton boten zijn geschikt en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan 12 mensen, alsmede koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boot

Hoewel er heel veel verschillende type boten zijn om te gaan varen als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je onze pontoon boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om comfortabel te varen naar plaatsen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontoon boot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een pontoon boot is belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En ook op andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen