Huur Pontonboot in ’t Kabel

De Pontonboot is dé meest comfortabele boot voor een dagje waterrecreatie

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in ’t Kabel

Een Pontonboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontonboot in ’t Kabel. En dat merk je in de verhuur kosten van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontonboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontonboot. En dat merk je in de verhuur kosten van een Pontonboot!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontonboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is een lichte motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in ’t Kabel

Het online huren van onze ponton boot is een ideale manier om je waterleven te te beleven.

Een dag op een op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Deze website helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben ze onlangs meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en klein, nu zijn dit soort boten ideaal voor watersport activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten twee (of drie) pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal om met collega’s te gaan varen op een dag op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen familie . Ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan lastig zijn] om de hele groep samen bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij wisselende generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontoon boten zijn geschikt en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan een dozijn passagiers, alsmede koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot typen zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om comfortabel naar te varen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van de ponton boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een ponton boot

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met een ponton boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen