comfortabele Pontoon Boot Huren in Weteringbrug

De comfortabele Pontonboot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in Weteringbrug

Een Pontonboot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Weteringbrug. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur kosten van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur kosten van een Pontonboot!

Door de comfortabele zittingen is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontonboot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is minder vermogen voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Pontonboot Huren in Weteringbrug

Het online huren van onze pontonboot is een perfecte manier om je buitenleven te verbeteren.

Een paar uur in een op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een type party boot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten de laatste jaren weer aanbevolen door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam , nu zijn pontoon boats juist zeer geschikt voor watersport activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot zijn we in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boten gebruiken twee of drie pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontonboot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten ideaal om met de hele familie te gaan varen op een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier zijn enkele van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen tot 12 personen. Dit is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan een uitdaging zijn] om iedereen  op een boot bij de activiteiten te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontonboten zijn passend en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan twaalf mensen, evenals koelers en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er natuurlijk veel type boten zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je de pontonboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om comfortabel naar te gaan waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een pontonboot

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontonboot is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor onder andere familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met een pontonboot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En op alle andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen