comfortabele Pontonboot Huren in Roelofarendsveen

Een comfortabele Pontoonboot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Voordelen van Pontoonboot Huren in Roelofarendsveen

Een Pontoonboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Roelofarendsveen. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

Door de comfortabele zittingen is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoonboot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is een kleinere motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Pontonboot Huren in Roelofarendsveen

Het huren van onze ponton boot is een ideale oplossing om het buitenleven te te beleven.

Een dag op een op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een betaalbare ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben ze onlangs meer aanbevolen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij langzaam en krap, nu zijn pontoon boats ideaal voor excursies op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats gebruiken twee pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren ponton boot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen vrienden tot 12 personen. Dit is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om de hele groep bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, vooral bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar pontoon boten zijn geschikt en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan een dozijn passagiers, evenals koelboxen en ze bieden bijv. onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er natuurlijk veel type boten zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je onze ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om comfortabel te varen naar locaties waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met een ponton boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien Boot-huur.nl eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen