Huur comfortabele Pontoon boot in Woubrugge

Een comfortabele Pontoonboot is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Waarom Pontoonboot Huren in Woubrugge

Een Pontoonboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Woubrugge. En dat voordeel ervaar je in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoonboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat voordeel ervaar je in de verhuur prijzen van een Pontoonboot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoonboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is minder motorvermogen al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Pontonboot Huren in Woubrugge

Het online huren van onze ponton boot is een perfecte ervaring om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur in een ponton boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten onlangs weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze vrij langzaam , nu zijn ze perfect voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boten maken gebruik van twee pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier een paar van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om iedereen  aan boord bij de geplande activiteiten te betrekken, zeker als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar onze ponton boten zijn passend en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan 12 passagiers, alsmede koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel manieren zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om comfortabel naar locaties te varen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een ponton boot

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een ponton boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons boot verhuur bedrijf contact op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen