Huur een Ponton Boot in Koudekerk aan den Rijn

De Pontonboot is het uitstekende boot type voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Voordelen van een Pontonboot Huren in Koudekerk aan den Rijn

Een Pontonboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Koudekerk aan den Rijn. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

Door de grote comfortabele lounge-banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontonboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is minder vermogen al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Pontonboot Huren in Koudekerk aan den Rijn

Het online huren van een ponton boot is een uitstekende oplossing om het buitenleven te te beleven.

Een dag in een pontoon boot op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boat verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze comfortabele ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een type party boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten de laatste jaren meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze vrij langzaam , nu zijn ze juist perfect voor watersport in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Ponton boten twee (of drie) pontons om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar grote meren om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect om met het gezin te gaan varen op een dag op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier zijn slechts enkele van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen . Ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om de hele groep samen bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, zeker als je te maken hebt met wisselende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar pontoon boten zijn passend en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan een dozijn passagiers, alsmede koelers en opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel manieren zijn om het water op te gaan als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je de ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om te varen naar plaatsen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van de ponton boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met onze ponton boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En op andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen