Huur een Ponton Boot in Gnephoek

De Lounge Boot is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Voordelen van een Lounge Boot Huren in Gnephoek

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Gnephoek. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur prijzen van een Lounge Boot!

Door de comfortabele zittingen is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is minder motorvermogen al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Gnephoek

Het huren van onze pontoon boot is een ideale ervaring om je waterleven te ervaren.

Slechts een dag op een pontonboot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende plek voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een comfortabele pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren meer aangeprezen door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn pontoon boats zeer geschikt voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boten maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime wateren om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier geven we slechts een paar van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen familie . Ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, maar ook als iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan lastig zijn] om iedereen  aan boord bij de geplande activiteiten te betrekken, dat geldt vooral bij wisselende generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar ponton boten zijn geschikt en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan twaalf mensen, alsmede koelboxen en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel boot types zijn om het water op te gaan als je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je een pontoon boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om comfortabel naar locaties te varen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op alle andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen