Huur een comfortabele Pontonboot in Gouwsluis

De comfortabele Ponton Boot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Waarom een Ponton Boot Huren in Gouwsluis

Een Ponton Boot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Gouwsluis. En dat voordeel zie je terug in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel zie je terug in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Ponton Boot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is een lichtere motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Mooie Pontonboot Huren in Gouwsluis

Het huren van een ponton boot is een uitstekende manier om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag op een op het water doorbrengen met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boat verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort plezierboot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontoon boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn pontoon boats juist zeer geschikt voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boten gebruiken twee pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier geven we enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met verschillende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar ponton boten zijn passend en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan een dozijn passagiers, alsmede koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan als je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je onze ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om te varen naar waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van de ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een ponton boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met onze ponton boot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl eventueel contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk op andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen