Huur een comfortabele Ponton Boot in Oudshoorn

De comfortabele Lounge Boot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Voordelen van een Lounge Boot Huren in Oudshoorn

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Oudshoorn. En dat merk je in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Lounge Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat merk je in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Lounge Boot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s zitten

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is minder vermogen al voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Mooie Pontonboot Huren in Oudshoorn

Het huren van een pontonboot is een uitstekende manier om je buitenleven te ervaren.

Slechts een paar uur in een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze comfortabele pontonboot.

Wat precies is een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben pontoon boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, tegenwoordig zijn pontonboten juist zeer geschikt voor activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot zijn we in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontonboten gebruiken twee pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote plassen om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen collega’s tot 12 personen. Dit is vooral welkom als je met een grote groep reist, maar ook als je een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep bij de geplande activiteiten te betrekken, vooral als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar ponton boten zijn ideaal en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan 12 passagiers, evenals coolboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er heel veel verschillende type boten zijn om te gaan varen terwijl je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je de pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om in luxe naar te varen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je pontonboot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met onze pontonboot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En ook op andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen