Ponton Boot Huren in Alphen aan den Rijn

De Ponton Boot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Voordelen van een Ponton Boot Huren in Alphen aan den Rijn

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Alphen aan den Rijn. En dat voordeel merk je in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Ponton Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel merk je in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

Door de grote comfortabele loungebanken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Ponton Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een lichte motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Mooie Pontonboot Huren in Alphen aan den Rijn

Het huren van onze pontoon boat is een geweldige ervaring om je buitenleven te ervaren.

Slechts een dag op een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze betaalbare pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een type loungeboot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben ze onlangs weer aanbevolen door meerdere voordelen van pontons. Vroeger waren ze vrij traag en krap, tegenwoordig zijn dit type boten zeer geschikt voor watersport op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons pontonboot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boten twee pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime meren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontoon boat is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal om met groepen vrienden te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier zijn een paar van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen . Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, maar ook als je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen  aan boord samen bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij wisselende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en energie niveaus en sportiviteit hebben. Maar ponton boten zijn geschikt en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan 12 mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je onze pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om in luxe te varen naar locaties waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met onze pontoon boat

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen