Een comfortabele Ponton Boot Huren in Groenendijk

Een comfortabele Party Boot is dé meest comfortabele boot voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Waarom Party Boot Huren in Groenendijk

Een Party Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Party Boot in Groenendijk. En dat voordeel in kosten zie je terug in de kosten bij het huren van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Party Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Party Boot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de kosten bij het huren van een Party Boot!

Door de uitgebreide banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Party Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is minder vermogen voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Groenendijk

Het huren van onze ponton boot is een ideale oplossing om het waterleven te ervaren.

Slechts een dag op een ponton boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal type plezierboot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn pontoon boats juist zeer geschikt voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot is Pontoonboot-huren.nl in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boten maken gebruik van twee (of drie) pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime wateren om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe ponton boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl iemand achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier slechts enkele van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is heel welkom als je met een grote groep reist, of wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan lastig zijn] om een grotere groep mensen bij een activiteit te betrekken, zeker bij verschillende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en energie niveaus en sportiviteit hebben. Maar pontonboten zijn geschikt en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan een dozijn mensen, alsmede coolboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er heel veel type boten zijn om het water op te gaan als je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om comfortabel te varen naar waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een ponton boot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een ponton boot is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met een ponton boot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen