Huur een comfortabele Ponton Boot in Groenendijk

Een comfortabele Party Boot is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Party Boot Huren

Voordelen van een Party Boot Huren in Groenendijk

Een Party Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Party Boot in Groenendijk. En dat voordeel zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Party Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Party Boot. En dat voordeel zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Party Boot!

Door de uitgebreide zittingen is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Party Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is minder vermogen voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Groenendijk

Het huren van onze pontoon boot is een geweldige oplossing om je waterleven te ervaren.

Slechts een dag op een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, nu zijn pontoon boats ideaal voor een dag op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boten maken gebruik van twee pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime meren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren pontoon boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl iemand achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier geven we enkele van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is vooral welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire optie zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen