Een comfortabele Ponton Boot Huren in Hoge Rijndijk

De comfortabele Pontonboot is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Voordelen van een Pontonboot Huren in Hoge Rijndijk

Een Pontonboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Hoge Rijndijk. En dat zie je terug in de kosten bij het huren van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontonboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat zie je terug in de kosten bij het huren van een Pontonboot!

Door de grote uitgebreide banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontonboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is een kleinere motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Pontonboot Huren in Hoge Rijndijk

Het huren van een pontoon boat is een uitstekende oplossing om je waterleven te verbeteren.

Een dag in een op het water doorbrengen met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, tegenwoordig zijn ponton boten ideaal voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten maken gebruik van twee of drie pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime plassen om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boat is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, maar ook als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, zeker als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar onze pontonboten zijn passend en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan twaalf mensen, evenals koelers en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er natuurlijk heel veel type boten zijn om het water op te gaan als je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je onze pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om in luxe naar te gaan waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boat

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons boot verhuur bedrijf contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op alle andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen