Huur comfortabele Ponton Boot in Voorschoten

Een comfortabele Pontoonboot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Voordelen van Pontoonboot Huren in Voorschoten

Een Pontoonboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Voorschoten. En dat merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoonboot!

Door de comfortabele zittingen is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoonboot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoonboot is een kleinere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Voorschoten

Het huren van een ponton boot is een uitstekende ervaring om het buitenleven te ervaren.

Slechts een dag in een pontoon boat op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boat verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Deze website zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze comfortabele ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , nu zijn ponton boten perfect voor watersport activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons pontonboot verhuur bedrijf in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontonboten maken gebruik van twee (of drie) pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren ponton boot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier geven we een paar van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een ponton boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met onze ponton boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen