Een comfortabele Pontonboot Huren in Voorschoten

De comfortabele Pontoon Boat is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Waarom een Pontoon Boat Huren in Voorschoten

Een Pontoon Boat is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoon Boat in Voorschoten. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur kosten van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoon Boat heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur kosten van een Pontoon Boat!

Door de comfortabele zittingen is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoon Boat alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is minder motorvermogen genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Pontonboot Huren in Voorschoten

Het huren van onze pontoon boat is een geweldige manier om het waterleven te ervaren.

Slechts een dag in een pontonboot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Deze pagina zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een betaalbare pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort plezierboot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam , nu zijn dit type boten juist perfect voor excursies op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontonboten twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boat is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect om met collega’s te gaan varen op een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren?

Hier zijn slechts een paar van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s . Deze ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, of wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij verschillende generaties mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar onze pontonboten zijn ideaal en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan een dozijn mensen, evenals koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er heel veel verschillende type boten zijn om het water op te gaan als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je de pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om te varen naar plaatsen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een pontoon boat

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard op alle andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen