Huur een comfortabele Pontoon boot in Westeinde

Een comfortabele Pontoonboot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Pontoonboot Huren

Voordelen van een Pontoonboot Huren in Westeinde

Een Pontoonboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Westeinde. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Pontoonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoonboot!

Door de comfortabele lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontoonboot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden zitten

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is minder vermogen al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Pontonboot Huren in Westeinde

Het online huren van een ponton boot is een uitstekende oplossing om je waterleven te ervaren.

Een paar uur in een pontonboot op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Onze organisatie zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een ponton boot.

Wat is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort plezierboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben ze onlangs meer in de schijnwerpers gebracht door grote voordelen van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam , nu zijn dit type boten juist ideaal voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Ponton boten maken gebruik van twee pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote wateren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren ponton boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Dit is heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer je een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met een ponton boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En ook op andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen