Huur Pontonboot in Veur

Een Pontoon Boat is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Pontoon Boat Huren

Waarom Pontoon Boat Huren in Veur

Een Pontoon Boat is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoon Boat in Veur. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoon Boat heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoon Boat. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontoon Boat!

Door de groot formaat comfortabele loungebanken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoon Boat alle ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is minder motorvermogen al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Veur

Het online huren van een pontonboot is een perfecte manier om je waterleven te verbeteren.

Een dag in een pontonboot op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie pontonboot.

Wat precies is een pontonboot?

Een pontonboot is een soort party boot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben pontonboten onlangs weer aangeprezen door grote voordelen van pontons. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn ze juist perfect voor watersport activiteiten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Ponton boten twee pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal om met de hele familie te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier geven we enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen . Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan wel eens lastig zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt vooral bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn geschikt en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan een dozijn passagiers, evenals koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er natuurlijk veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan terwijl je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je de pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om in luxe te varen naar locaties waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van de pontonboot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een pontonboot

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met een pontonboot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En ook op andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen