Een comfortabele Ponton Boot Huren in Stompwijk

Een comfortabele Party Boot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Voordelen van een Party Boot Huren in Stompwijk

Een Party Boot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Party Boot in Stompwijk. En dat voordeel in kosten zie je terug in de huurprijzen van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Party Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Party Boot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de huurprijzen van een Party Boot!

Door de comfortabele banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Party Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Party Boot is minder motorvermogen genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Pontonboot Huren in Stompwijk

Het huren van onze pontoon boot is een ideale manier om je waterleven te verbeteren.

Slechts een dag op een ponton boot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een type plezierboot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn pontoon boats zeer geschikt voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boats gebruiken twee pontonbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime plassen om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boot moet huren?

Hier slechts een paar van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor onder andere familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om bij stil te staan bij het varen met onze pontoon boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk ook op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen