comfortabele Pontonboot Huren in Weipoort

De comfortabele Pontonboot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in Weipoort

Een Pontonboot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Weipoort. En dat voordeel in kosten zie je terug in de huurprijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de huurprijzen van een Pontonboot!

Door de comfortabele lounge-banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontonboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is een kleinere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Pontonboot Huren in Weipoort

Het online huren van een pontoon boat is een perfecte oplossing om het buitenleven te te beleven.

Een paar uur op een pontonboot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Pontoonboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze mooie pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort lounge boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn pontonboten juist zeer geschikt voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten maken gebruik van twee (of drie) pontonbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontoon boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar grote meren om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontoon boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan genieten van een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren

Hier slechts een paar van de meest ervaren punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij meerdere generaties, mensen die dan verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar ponton boten zijn ideaal en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan een dozijn passagiers, evenals coolboxen en ze bieden bijv. onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

De flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot typen zijn om te varen terwijl je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je onze pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om comfortabel te varen naar waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de regels van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met onze pontoon boat

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl eventueel contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen