Pontoon Boot Huren in Zoetermeer

Een Lounge Boot is dé meest comfortabele boot voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom Lounge Boot Huren in Zoetermeer

Een Lounge Boot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Zoetermeer. En dat ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Lounge Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

Door de grote uitgebreide zittingen is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Lounge Boot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is een lichtere motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Pontonboot Huren in Zoetermeer

Het online huren van onze pontoon boot is een uitstekende manier om je buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een ponton boot op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze betaalbare pontoon boot.

Wat is een pontoon boot?

Een pontonboot is een soort lounge boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst door meerdere voordelen van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk traag en klein, tegenwoordig zijn pontoon boats juist zeer geschikt voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot ons bedrijf in staat om een luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten twee pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur pontoon boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten perfect om met collega’s te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier zijn slechts een paar van de meest opgegeven redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen vrienden . Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan lastig zijn] om de hele groep samen bij de activiteiten te betrekken, vooral bij verschillende generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontonboten zijn passend en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan een dozijn mensen, evenals koelboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontoon boot

Hoewel er veel type boten zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je de pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om in luxe te varen naar waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van de pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een pontoon boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een pontoon boot is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met onze pontoon boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen