Ponton Boot Huren in Hollevoeterbrug

Een Pontonboot is dé meest comfortabele boot voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in Hollevoeterbrug

Een Pontonboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontonboot in Hollevoeterbrug. En dat voordeel ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontonboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontonboot. En dat voordeel ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontonboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontonboot is een kleinere motor al voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Pontonboot Huren in Hollevoeterbrug

Het online huren van een pontoon boat is een ideale manier om het buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur op een op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor ieders wensen. Deze website helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele pontoon boat.

Wat precies is een pontoon boat?

Een pontonboot is een soort loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben pontoon boten onlangs meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze vrij langzaam en klein, tegenwoordig zijn ponton boten juist zeer geschikt voor een dag op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontoon boten twee (of drie) pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontoon boat is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier zijn slechts enkele van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep vaart, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om de hele groep samen bij een activiteit te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met verschillende generaties, mensen die dan verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar onze pontoon boten zijn passend en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende ruimte aan een dozijn mensen, evenals coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende manieren zijn om te varen terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je een pontoon boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om comfortabel naar locaties te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met een pontoon boat

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen