Huur Pontoon boot in De Kruisweg

De Lounge Boot is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom Lounge Boot Huren in De Kruisweg

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in De Kruisweg. En dat zie je terug in de huurprijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat zie je terug in de huurprijzen van een Lounge Boot!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een lichtere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Pontonboot Huren in De Kruisweg

Het huren van een pontonboot is een perfecte oplossing om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag op een pontonboot op het water met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze pontoon boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een speciaal soort plezierboot die gebouwd is op een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs weer aanbevolen door overduidelijke voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn pontoon boats juist zeer geschikt voor excursies op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons pontonboot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontonboten gebruiken twee of drie pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime wateren om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontonboot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten ideaal om met de hele familie te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl iemand achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren

Hier enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep bij de activiteiten te betrekken, vooral als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportiviteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn gemakkelijk en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan twaalf mensen, alsmede coolboxen en ze bieden onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er heel veel verschillende boot types zijn om te varen terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je de pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om comfortabel naar plaatsen te gaan waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met een pontonboot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien Boot-huur.nl eventueel contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En natuurlijk op alle andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen