Huur een comfortabele Ponton Boot in Hogeveen

Een comfortabele Party Boot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Party Boot Huren

Voordelen van een Party Boot Huren in Hogeveen

Een Party Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Hogeveen. En dat voordeel ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Party Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat voordeel ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Party Boot!

Door de groot formaat comfortabele loungebanken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Party Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Party Boot is minder motorvermogen genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Pontonboot Huren in Hogeveen

Het huren van onze pontoon boat is een uitstekende manier om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een pontonboot op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Deze website helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze comfortabele pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn pontoon boten juist ideaal voor watersport activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten maken gebruik van twee (of drie) pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontoon boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect om met groepen vrienden te gaan varen op een dag op het water.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren?

Hier een paar van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontoon boat

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook als je een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan soms een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je pontoon boat huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een pontoon boat

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een pontoon boat is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met onze pontoon boat

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen