Huur comfortabele Ponton Boot in Hogeveen

Een comfortabele Party Boot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Party Boot Huren

Voordelen van Party Boot Huren in Hogeveen

Een Party Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Hogeveen. En dat zie je terug in de kosten bij het huren van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Party Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat zie je terug in de kosten bij het huren van een Party Boot!

Door de groot formaat comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Party Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is een kleinere motor genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Hogeveen

Het huren van onze pontoon boot is een geweldige ervaring om je waterleven te verbeteren.

Een dag op een pontoon boat op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele pontoon boot.

Wat precies is een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal type plezierboot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren meer aangeprezen door overduidelijke voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, tegenwoordig zijn pontonboten juist zeer geschikt voor een dag op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boten gebruiken twee (of drie) pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime plassen om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier enkele van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of als je een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan lastig zijn] om iedereen   bij een georganiseerde activiteit te betrekken, vooral bij wisselende generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar onze ponton boten zijn ideaal en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan twaalf mensen, alsmede coolboxen en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende type boten zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontoon boot. Als je de pontoon boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om comfortabel te varen naar waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van de pontoon boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een pontoon boot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met onze pontoon boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen