Huur een comfortabele Pontonboot in Hogeveen

Een comfortabele Ponton Boot is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Ponton Boot Huren

Waarom een Ponton Boot Huren in Hogeveen

Een Ponton Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Hogeveen. En dat voordeel merk je als huurder in de huurprijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Ponton Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel merk je als huurder in de huurprijzen van een Ponton Boot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Ponton Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Ponton Boot is een lichte motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Pontonboot Huren in Hogeveen

Het online huren van een ponton boot is een ideale oplossing om het buitenleven te verbeteren.

Een dag in een op het water doorbrengen met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele ponton boot.

Wat precies is een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn pontoon boats ideaal voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot zijn we in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boats twee of drie pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier geven we enkele van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor groepen vrienden tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, of als je een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om iedereen   tegelijkertijd bij de activiteiten te betrekken, zeker als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar ponton boten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan 12 passagiers, alsmede koelboxen en ze bieden onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel boot typen zijn om te varen terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een ponton boot. Als je onze ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe naar plaatsen te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een ponton boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een ponton boot is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met onze ponton boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor op de boot
  • Blijf bereikbaar indien we eventueel contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen