Huur comfortabele Pontonboot in Voorweg

De comfortabele Pontonboot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Voordelen van Pontonboot Huren in Voorweg

Een Pontonboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontonboot in Voorweg. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontonboot. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

Door de grote comfortabele lounge-banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontonboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is een lichtere motor voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Pontonboot Huren in Voorweg

Het online huren van onze ponton boot is een geweldige ervaring om je waterleven te ervaren.

Slechts een dag in een op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boat verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor meerdere activiteiten. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een type plezierboot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, tegenwoordig zijn pontonboten juist zeer geschikt voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot Boot-Huur.nl in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boats gebruiken twee pontons om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren ponton boot is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan lastig zijn] om de hele groep samen bij de geplande activiteiten te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie en sportieve voorkeur hebben. Maar onze ponton boten zijn passend en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan twaalf passagiers, alsmede coolboxen en ze bieden onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel type boten zijn om te varen terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je de ponton boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om te varen naar locaties waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een ponton boot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een ponton boot is grootste redenen waarom pontonboten een populaire keuze zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met een ponton boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op alle andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen