Een Ponton Boot Huren in Hazerswoude-Dorp

De Party Boot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Party Boot Huren

Waarom een Party Boot Huren in Hazerswoude-Dorp

Een Party Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Party Boot in Hazerswoude-Dorp. En dat voordeel in kosten merk je in de huurprijzen van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Party Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Party Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Party Boot. En dat voordeel in kosten merk je in de huurprijzen van een Party Boot!

Door de uitgebreide loungebanken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Party Boot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Party Boot is minder vermogen voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Pontonboot Huren in Hazerswoude-Dorp

Het online huren van een pontoon boot is een ideale manier om je buitenleven te te beleven.

Een paar uur op een pontonboot op het water met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze ponton boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Deze website zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een betaalbare pontoon boot.

Wat onderscheidt een pontoon boot?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn pontoon boats juist ideaal voor vaartochten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boats twee (of drie) pontonbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een ponton boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar grote wateren om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren pontoon boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten ideaal om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontoon boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord van de boot op hen .

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boot huren

Hier slechts enkele van de meest herkenbare redenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontoon boot

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen vrienden tot 12 personen. Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je pontoon boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een pontoon boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een pontoon boot is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met een pontoon boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En ook op andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen