Pontoon Boot Huren in Nieuw-Vennep

Een Pontoonboot is het perfecte boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontoonboot Huren

Waarom Pontoonboot Huren in Nieuw-Vennep

Een Pontoonboot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontoonboot in Nieuw-Vennep. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoonboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Pontoonboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Pontoonboot. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Pontoonboot!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Pontoonboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere typen huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontoonboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontoonboot is minder vermogen al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Pontonboot Huren in Nieuw-Vennep

Het online huren van een pontonboot is een perfecte oplossing om het waterleven te te beleven.

Een paar uur op een pontoon boot op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontonboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van een constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben pontonboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn ze ideaal voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten maken gebruik van twee of drie pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontonboot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontonboot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier geven we slechts enkele van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, maar ook als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging zijn] om een grotere groep mensen aan boord tegelijkertijd bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, zeker bij meerdere generaties mensen die dan verschillende interesses en energie niveaus en sportieve voorkeur hebben. Maar pontoon boten zijn passend en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan 12 passagiers, evenals koelers en ze bieden bijv. onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er natuurlijk veel type boten zijn om te varen terwijl je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je een pontonboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om comfortabel te varen naar plaatsen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van je pontonboot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is misschien wel de meest voorname redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met een pontonboot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat onze organisatie eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden . En ook op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontoonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen