Huur een comfortabele Ponton Boot in Achterveld

Een comfortabele Ponton Boot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Voordelen van een Ponton Boot Huren in Achterveld

Een Ponton Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Ponton Boot in Achterveld. En dat voordeel ervaar je in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Ponton Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Ponton Boot. En dat voordeel ervaar je in de verhuur prijzen van een Ponton Boot!

Door de comfortabele banken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Ponton Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is minder vermogen genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Comfortabele Pontonboot Huren in Achterveld

Het huren van een ponton boot is een uitstekende manier om het buitenleven te ervaren.

Slechts een dag in een pontonboot op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze ponton boot verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een soort party boot die afhankelijk is van een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben ze onlangs weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, tegenwoordig zijn pontoon boten juist ideaal voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten twee pontonbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een pontoon boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur ponton boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een ponton boot moet huren?

Hier zijn een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een ponton boot

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep reist, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan soms lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een ponton boot

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een ponton boot is een van de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om bij stil te staan bij het varen met een ponton boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op alle andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen