Pontoon Boot Huren in Dashorst

De Pontonboot is het meest comfortabele boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in Dashorst

Een Pontonboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontonboot in Dashorst. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Pontonboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontonboot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Pontonboot!

Door de grote comfortabele lounge-banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Pontonboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontonboot is een kleinere motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Mooie Pontonboot Huren in Dashorst

Het online huren van onze pontonboot is een ideale manier om je waterleven te te beleven.

Slechts een dag in een ponton boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze pontoon boot verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende locatie voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele pontonboot.

Wat precies is een pontonboot?

Een pontonboot is een type loungeboot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het ponton boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij langzaam en klein, nu zijn dit soort boten juist ideaal voor vaartochten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boats gebruiken twee pontons om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontonboot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontonboten ideaal om met de hele familie te gaan varen op een dag op het water.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren?

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer je een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep bij de activiteiten te betrekken, zeker als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie en sportiviteit hebben. Maar onze pontonboten zijn gemakkelijk en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende plek aan 12 mensen, evenals coolboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er heel veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontonboot. Als je onze pontonboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om comfortabel naar locaties te gaan waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is meest voorname redenen waarom pontonboten de beste optie zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met onze pontonboot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen