Huur comfortabele Pontoon boot in Buurtsdijk

Een comfortabele Lounge Boot is dé meest comfortabele boot voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom Lounge Boot Huren in Buurtsdijk

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Buurtsdijk. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Lounge Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

Door de uitgebreide zittingen is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Lounge Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een lichte motor voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Pontonboot Huren in Buurtsdijk

Het huren van een pontoon boat is een geweldige ervaring om het buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag in een ponton boot op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Pontoonboot-huren.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare pontoon boat.

Wat onderscheidt een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op een constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. Vroeger waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn pontoon boten juist perfect voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot zijn we in staat om een luxe pontonbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Pontoon boats gebruiken twee of drie pontonbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een ponton boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur pontoon boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze pontonboten perfect om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontoon boat met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontoon boat moet huren

Hier geven we enkele van de meest ervaren redenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep vaart, of als de kapitein een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan soms lastig zijn] om iedereen  op een boot tegelijkertijd bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij wisselende generaties, mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar pontonboten zijn geschikt en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan twaalf passagiers, alsmede coolboxen en ze bieden onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van pontoon boat

Hoewel er natuurlijk veel type boten zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een pontoon boat. Als je onze pontoon boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe naar plaatsen te gaan waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de beste keuze zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om te onthouden bij het varen met een pontoon boat

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen