comfortabele Ponton Boot Huren in Hooglanderveen

Een comfortabele Ponton Boot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Ponton Boot Huren

Voordelen van Ponton Boot Huren in Hooglanderveen

Een Ponton Boot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Ponton Boot in Hooglanderveen. En dat voordeel merk je als huurder in de huurprijzen van een Ponton Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Ponton Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. En dat voordeel merk je als huurder in de huurprijzen van een Ponton Boot!

Door de groot formaat uitgebreide loungebanken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Ponton Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Ponton Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Ponton Boot is een kleinere motor al voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Ponton Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Pontonboot Huren in Hooglanderveen

Het online huren van onze pontoon boat is een geweldige ervaring om je waterleven te verbeteren.

Slechts een dag in een ponton boot op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende plek voor ieders wensen. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie pontoon boat.

Wat is een pontoon boat?

Een pontonboot is een speciaal type plezierboot die gebouwd is op de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben pontonboten de laatste jaren meer aangeprezen door grote voordelen van pontons. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, nu zijn ze perfect voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp is Pontoonboot-huren.nl in staat om een zeer luxe pontonbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Pontonboten gebruiken twee of drie pontonbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een pontonboot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote meren om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur pontoon boat is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag op het water.

Omdat onze pontoon boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontoon boat huren

Hier zijn enkele van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn groot genoeg voor groepen collega’s tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep reist, of wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan soms een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van de pontoon boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontoon boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is misschien wel de belangrijkste redenen waarom pontonboten de juiste huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met een pontoon boat

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Ponton Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen