Huur comfortabele Ponton Boot in Nieuwland

De comfortabele Pontonboot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Waarom Pontonboot Huren in Nieuwland

Een Pontonboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Pontonboot in Nieuwland. En dat merk je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontonboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Pontonboot. En dat merk je als huurder in de huurprijzen van een Pontonboot!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Pontonboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontonboot is een lichtere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Pontonboot Huren in Nieuwland

Het online huren van een ponton boot is een ideale ervaring om je buitenleven te verbeteren.

Een paar uur op een op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende plek voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze betaalbare ponton boot.

Wat onderscheidt een ponton boot?

Een pontonboot is een speciaal soort loungeboot die afhankelijk is van de constructie die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben pontoon boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze vrij traag , nu zijn ze ideaal voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten in 2021 veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en luxe pontonvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne pontonboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Pontoon boten gebruiken twee pontons om moeiteloos op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een pontoon boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren ponton boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze pontoon boten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze ponton boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een ponton boot huren

Hier zijn slechts een paar van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een pontonboot zou kunnen huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep samen bij de geplande activiteiten te betrekken, dat geldt zeker bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar pontoon boten zijn ideaal en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan 12 passagiers, alsmede coolboxen en ze bieden onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van ponton boot

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende manieren zijn om te varen terwijl je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een ponton boot. Als je een ponton boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om in luxe te varen naar plaatsen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van de ponton boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een ponton boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een ponton boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een ponton boot is een van de misschien wel de grootste redenen waarom pontonboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met onze ponton boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En op alle andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur nu uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen