Huur comfortabele Pontoon boot in Driebergen

De comfortabele Pontoon Boat is het uitstekende boot type voor een dagje waterrecreatie

Pontoon Boat Huren

Waarom Pontoon Boat Huren in Driebergen

Een Pontoon Boat is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontoon Boat in Driebergen. En dat merk je in de verhuur prijzen van een Pontoon Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontoon Boat is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontoon Boat heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontoon Boat. En dat merk je in de verhuur prijzen van een Pontoon Boat!

Door de uitgebreide banken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontoon Boat alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Pontoon Boat is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Pontoon Boat is minder vermogen al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Pontoon Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Pontonboot Huren in Driebergen

Het online huren van onze pontonboot is een geweldige ervaring om je waterleven te ervaren.

Slechts een dag op een ponton boot op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Deze pagina zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een soort party boot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben pontonboten onlangs meer in de schijnwerpers geplaatst door meerdere voordelen van het ponton boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn ze juist perfect voor een dag op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn pontonboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Ponton boten twee pontonbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een ponton boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele pontonboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze pontoon boten perfect om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een pontonboot huren

Hier slechts een paar van de meest herkenbare punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

Ruimte

Pontonboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan soms lastig zijn] om de hele groep bij de activiteiten te betrekken, zeker bij verschillende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en energie niveaus en mobiliteit hebben. Maar onze pontoon boten zijn geschikt en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan een dozijn mensen, alsmede koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van pontonboot

Hoewel er veel verschillende type boten zijn om te gaan varen terwijl je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een pontonboot. Als je een pontonboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om te varen naar plaatsen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de pontonboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is meest voorname redenen waarom pontonboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met onze pontonboot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontoon Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen