Een comfortabele Pontoon Boot Huren in Beerschoten

Een comfortabele Pontonboot is dé meest comfortabele boot voor een dag plezier op het water

Pontonboot Huren

Voordelen van Pontonboot Huren in Beerschoten

Een Pontonboot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Pontonboot in Beerschoten. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Pontonboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Pontonboot Huren? Doen!

Een Pontonboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Pontonboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Pontonboot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Pontonboot!

Door de grote uitgebreide banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Pontonboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Pontonboot is een kleine motor al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Pontonboot Huren in Beerschoten

Het online huren van onze pontonboot is een perfecte oplossing om het buitenleven te ervaren.

Een paar uur in een pontonboot op het water met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is de uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Onze organisatie zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een pontonboot.

Wat onderscheidt een pontonboot?

Een pontonboot is een soort loungeboot die gebouwd is op de constructies die ‘pontons’ worden genoemd. De pontons worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben pontoon boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van pontons. In het verleden waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn pontoon boten juist ideaal voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat pontonboten in 2021 veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze pontonboot Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe pontonbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne pontonboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn pontons?

Een ponton is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Pontoon boats gebruiken twee pontons om effortless over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een pontonboot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime meren om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe pontonboot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat pontons veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze ponton boten perfect om met de hele familie te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze pontonboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur pontonboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Pontonbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een pontonbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de pontonboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een pontonboot moet huren

Hier zijn slechts een paar van de belangrijkste punten waarom je een pontonboot zou moeten huren:

De ruimte op een pontonboot

Pontonboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is vooral welkom als je met een grote groep reist, of wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je pontonboot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een pontonboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom pontonboten de juiste optie zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere bootfeesten.

Huur een pontonboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een pontonboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een pontonboot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En ook op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. 😉

Het beste aanbod

Huur direct uw Pontonboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen